Bouw uw online bedrijf op zonder investeringen

Ons team bestaat uit hoogopgeleide professionals uit verschillende vakgebieden. Wij beschouwen advies geven over online onderwijs niet als baan – maar eerder als een missie of een roeping. We houden ons bezig met het creëren van kansen, het vereenvoudigen van zaken voor onze klanten en het bieden van betere kwaliteit in het onderwijs.

Geïntegreerd met Zoom

Zoom is een programma voor videoconferenties en is ideaal voor afstandsonderwijs. Het voordeel van uw eigen Video-Edu onderwijsportaal:


  • Gebruiksvriendelijke wizard voor het maken van cursussen met studiegids

  • Automatiseer 90% van uw curriculum als zelfstudie

  • Verhoog uw inkomen door meer studenten les te geven

  • Online lesmethode en systeem van wereldklasse

  • Maak gemakkelijk quizzen en examens voor automatische correctie

  • Bewaak de retentieresultaten / statistieken van uw studenten

  • Bouw uw online bedrijf op zonder investering

Door in te loggen op uw website via Video-Edu, krijgt u dezelfde faciliteiten als in de meeste wereldklasse met educatieve portals met grote investeringen.

Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van onderwijsgevenden om hun bestaande trainingsmateriaal te gebruiken en te presenteren in volledig interactieve, SMART, online trainingsomgevingen.

Start vandaag nog uw online bedrijf en Video-Edu zal u voorzien van:

  • Uw eigen slimme online website waarop al uw cursussen worden gepresenteerd

  • Account voor elke student die uw cursussen volgt (betalen naar gebruik)

  • Onbeperkt aantal docenten en assistenten om u te helpen bij het onderwijsproces.

  • Een trainingssysteem om interne training te geven in het maken van effectieve online cursussen.

Mobiele educatieve apps hebben het gezicht van het onderwijs veranderd door een nieuwe manier van leren te introduceren. Educatieve apps van Video-Edu zijn interactief, gebruiksvriendelijk en handig om studenten aan te trekken voor studie. Het ideale is dat mobiele apps uw studenten toegang geven tot uw studiegids, quizzen en examens, maar ook tot video's en studiemateriaal.

Video-Edu e-learning op eigen tempo

De leerlingen krijgen verschillende soorten e-learning cursusmateriaal aangeboden, dat kan worden aangevuld met aanvullende bronnen en beoordelingen. De Courseware wordt gemaakt op uw e-learning website, waar studenten gemakkelijk toegang toe krijgen met gebruikersnaam en wachtwoord gemaakt door Video-Edu admin dashboard.

Bovendien biedt Video-Edu over het algemeen zeer effectieve instructiemethoden, zoals het combineren van gezamenlijke activiteiten met zelfstudie, oefenen met bijbehorende feedback, oefenen met simulatie en het personaliseren van leertrajecten op basis van de behoeften van de student. Bovendien biedt Video-Edu dezelfde kwaliteit van instructie voor alle studenten, aangezien er geen afhankelijkheid is van een specifieke instructeur.

Video-Edu Blended Learning

In onze Video-Edu Blended learning visie is online onderwijs zo'n enorme groei aan het doormaken tussen docenten en studenten, wat vaak gezien wordt als een cruciaal nadeel van online onderwijs. Wat belangrijk is in onze onderwijsmethode is het regelmatige en persoonlijke contact tussen docent en student.

De docent houdt de vorderingen van de student in de gaten door middel van huiswerk of andere toegewezen creatieve activiteiten, en er wordt een wekelijkse live online sessie georganiseerd waar extra uitleg wordt gegeven bij de leersstof die verder wordt geoefend.



Onderwijsmethode Blended Learning

Blended learning met de onderwijsmethode kan verschillende vormen aannemen, waarbij Wilfred Rubens 2 de volgende mogelijkheden heeft opgesomd:

  • Een mix van online en face-to-face leren.
  • Een mix van zelfgestuurd en gestuurd leren.

Video-Edu is de combinatie van de hierboven getoonde opties 1 en 2. Hoewel de cursussen hier volledig online zijn, is er toch een face-to-face-les in een interactieve klas. De student krijgt op een vast tijdstip in de week live les in een interactieve klas, samen met andere studenten in zijn/haar groep. Bovendien kan hij/zij zelf beslissen wanneer hij/zij extra cursusmateriaal tot zich neemt en dit vervolgens met verdere oefeningen inoefent.

Acht stappen voor het maken van een video-educatieve cursus

  • U kunt uw cursus curriculum in Video-Edu studiegids. Met behulp van een gestructureerde studiegids doorloopt een student wekelijks of stapsgewijs de beschreven vaste cursusonderdelen. De studiegids vertelt de cursist precies wat er in elke week gedaan moet worden en in welke volgorde.
  • Probeer een korte en een lange beschrijvingspagina samen te stellen, die de advertentie voor de cursus is en die een vogelperspectief biedt aan een toekomstige cursist die overweegt of hij de cursus wil volgen of niet.
  • Maak korte video's als onderdeel van leerreeksen die over het algemeen 3 tot 7 minuten lang zijn, en die op verschillende manieren kunnen worden opgenomen, onder meer live in de klas.
  • Plan live streaming & webinar in de cursuskalender voor blended learning cursus.
  • Maak leeroefeningen als onderdeel van leerreeksen. Dit zijn vingeroefeningen waarmee leerlingen kunnen nagaan of ze de stof die ze in video's hebben gezien, begrijpen.
  • Probeer huiswerkexamens te maken, want examens zijn bedoeld als een probleemoplossingstest voor leerlingen. Dit betrekt de leerling op een dieper niveau dan binnen de leeroefeningen.
  • Neem leerboeken, video's en oefeningen op voor relevante tekst in de hele cursus die de voor de studenten beschikbare middelen vergroot.
  • Promoot het discussieforum omdat het discussieforum een belangrijke sociale component van de cursus kan zijn.

Video-Edu Blended Learning



Video-Edu e-learning in eigen tempo



Lessen live uitgezonden

Op basis van deze methode geven gecertificeerde leraren enthousiast klassikaal les, die op een vast tijdstip in de week wordt uitgezonden. Om een wekelijkse les te kunnen volgen, is het essentieel om de live sessie te bekijken en te begrijpen. Na de uitzending wordt een kopie van de les in de videobibliotheek geplaatst, zodat de leerling de uitzending op elk gewenst moment gemakkelijk kan terugkijken.

Oefeningen & Examens

In de online leeromgeving lost de student effectief oefeningen en toetsen op naar aanleiding van het onderwerp dat in de Live Video Les wordt aangeboden. Van enkelvoudige antwoordvragen tot meerkeuzevragen of spreekoefeningen, een grote verscheidenheid aan oefen- en examenvormen zijn beschikbaar voor studenten. De vragen en oefeningen worden door de leraar gecontroleerd om de student te evalueren en zo ook de vooruitgang van de student te volgen op basis van de resultaten die worden beoordeeld.

Webinar sessies

Als leraar hebt u de vrijheid om studenten samen te brengen in de webinarruimte en live webinars vlot, efficiënt en comfortabel te organiseren. U kunt de webinarsessie ook toevoegen aan de tijdlijn en studiegids van uw studenten voor elke cursus.

Studiewijzer

Met behulp van een goed gestructureerde studiegids doorloopt een student wekelijks de beschreven vaste cursusonderdelen. De studiegids vertelt de student precies wat er in elke week gedaan moet worden en in welke volgorde.

Verslagen en statistieken

Rapporten en statistieken helpen u om de analyse van alles wat er in uw e-learning omgeving gebeurt op een handige manier te begrijpen.

Video Lessons

Voeg zelf opgenomen losse video's toe aan uw bibliotheek. Deze video's kunt u op elk moment bekijken, zodat u de les beter begrijpt.

Forum voor discussie

Discussies bevorderen samenwerkend leren, wat een nieuwe dimensie aan uw cursussen kan geven. De aard van een discussieforum is dat het gebruiksvriendelijk is, waardoor het voor leerlingen gemakkelijk is om deel te nemen.

E-Book en documenten

Per cursus kunnen extra documenten of e-books toegevoegd worden. U kunt deze ook als docent toevoegen en desgewenst aan de studiegids voor de leerling.

Maak eenvoudig uw online quiz binnen enkele minuten

Het is aan te raden altijd interactieve quizformaten te gebruiken in uw uw eLearning cursussen

Probeer een quiz-bouwer te gebruiken om studenten een boeiende leerervaring te geven. Met Video-Edu-quizzen kunt uw ook de vooruitgang van uw uw leerlingen bijhouden. Als uw u in een traditionele onderwijssetting zit, is een online quiz-maker een geweldige, interactieve aanvulling op oefeningen in de klas. uw U kunt er plezier aan beleven en het er extra goed laten uitzien door visualsfoto’s, GIF's of andere creatieve items toe te voegen.

  • Maak snel en efficiënt een oefen- of examenquiz met Video-Edu Builder.
  • Geautomatiseerde puntentelling voor quizzen en alle resultaten worden samengevoegd in prachtige grafieken en diagrammen.


Om goede online quizzen te maken, moet uw geen genie zijn, want het gaat er gewoon om de juiste vragen en antwoorden op te stellen, ze op het juiste moment in te voegen, en ze te presenteren in een relevant en interactief formaat.

Video-Edu heeft 13 types van interactieve quiz formaten die uw u kunt gebruiken in uw eLearning cursussen. uw U kunt oefenquizzen of examenquizzen maken en deze automatisch laten beoordelen.
  • Meerkeuze Quizzen
  • Slepen en neerzetten
  • Dropdowns
  • Quizzen met stemopname.
  • Quizzen met betrekking tot video of een document.
  • Maak quizzen met tijdslimieten, publieke en privé testtoegang, willekeurige vragen.
  • Resultaten worden onmiddellijk en automatisch beoordeeld door individuele of groepsrapporten te bekijken.
  • Maak een leuk-te-spelen quiz.
  • Maak quizzen en enquêtes, en verkrijg betere analyses.
  • Maak boeiende quizzen met video en audio, voice-overs, tekst-naar-spraak, enz.
  • Voeg meerkeuzevragen, invulvragen en tal van andere vraagtypes toe.
  • Bekijk de cijfers op een apart werkblad.
  • Maak quizzen, drag-and-drops, enquêtes en andere beoordelingen.
  • Maak kennis-check, pre-test, enquête, en quiz vragen.

>

Voor e-learningsystemen zijn gewoonlijk veel hardware- en softwaremiddelen nodig. Daarom kunnen veel onderwijsinstellingen zich dergelijke investeringen niet veroorloven. Cloud computing is daarom de beste oplossing voor dit probleem.



Geen investeringen in infrastructuur!

Video-Edu! Blended Learning is een cloud service. Om het te gebruiken, hebt u uw alleen internet en een browser nodig. Er zijn geen investeringen in infrastructuur of enige vorm van software of hardware randvoorwaarden nodig om het platform te gebruiken. U kan het eenvoudig gebruiken via elk elektronisch apparaat zoals computer, tablet of smartphone.



Aanzienlijke besparingen

Door gebruik te maken van Blended learning van Video-Edu e-learning, kunt u de kosten voor bedrijfsopleidingen aanzienlijk verlagen. Als u besluit om ons platform te gebruiken, zal u ongetwijfeld lagere kosten op vlak van organisatie en andere human resources ervaren.



Geen verbintenis op lange termijn

Video-Edu platform wordt maandelijks in rekening gebracht, en er is geen tijdslimiet voor het gebruik van de dienst. Bovendien kunt u, als u dat wilt, uw account meerdere keren per jaar deactiveren of activeren, afhankelijk van uw behoeften.

Cursus opstellen in een handomdraai

Hergebruik uw presentaties en video's of een breed scala aan online materiaal met onze sociale integraties en maak verbluffende cursussen met minimale inspanning.

Een online cursus opbouwen uit pdf, powerpoints, ingesproken stemmen, video's en quizzen maakt het geheel interactief, dat klinkt misschien als een ontmoedigende taak.

Maar dat is niet meer nodig!

Met onze krachtige wizard Course-Builder kan iedereen eenvoudig, snel en efficiënt boeiende e-learningcursussen maken van video's, YouTube, PDF's, Powerpoint, live streaming, en vele andere bronnen.

Onderwijsinstellingen kunnen nu gemakkelijk digitale cursussen samenstellen op basis van hun bestaande middelen en deze toepassen in blended of gedistantieerde leersituaties.

  • Maak verschillende categorieën en afdelingen in uw website
  • Start met het maken van interactieve slimme cursussen voor elke categorie

Gemakkelijk te gebruiken

Deze Cursus-Builder wizard is extreem makkelijk en handig in gebruik, dus u kan onze Video-Edu Cursus-Builder wizard makkelijk gebruikenals u bekend bent met een bedrijfsgerelateerd programma, uw Indien dat niet zo is, hebben we een lijst met instructies gemaakt die uw u op elk moment kunt raadplegen.

Belangrijke termen die op deze pagina worden gebruikt

Afstandsonderwijs is een wijze van onderwijs waarbij het leren wordt gekenmerkt door het feit dat leraar en leerling zich in verschillende tijd en plaats bevinden. Het afstandsonderwijs is afhankelijk van de meeste educatieve transacties die door middel van technologie tot stand komen voor het leveren van leerinhoud. Het impliceert face-to-face interactie voor de leerling-docent en leerling-leerling interactie; dat is een voorziening van tweerichtings didactische communicatie; en schaalvoordelen.

eLearning is een overkoepelende term die verwijst naar het gebruik van om het even welk digitaal apparaat voor onderwijzen en leren, met name voor de levering van of de toegang tot inhoud. Bijgevolg kan eLearning plaatsvinden zonder enige verwijzing naar een netwerk of connectiviteit. Het digitale apparaat dat door de lerende wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het materiaal, moet verbonden zijn met een digitaal netwerk, hetzij met een lokaal netwerk, hetzij met het internet (of zelfs met een mobiel netwerk als een tablet wordt gebruikt als terminal of toegangsapparaat).

Leerbeheersysteem (LMS), vaak cursusbeheersysteem of virtuele leeromgeving genoemd, is een webgebaseerd softwaresysteem dat docenten helpt cursussen te beheren en online lessen te geven. Het helpt bij de administratie, het volgen en de rapportage van het leerproces.

Massive Open Online Course (MOOC) is een onlinecursus die beschikbaar is voor grote inschrijvingen op een open web, waarbij "open" vooral verwijst naar open inschrijving en niet noodzakelijk naar cursussen in open licentie.

Online leren is e-leren met de verplichte betrokkenheid van een digitaal netwerk waartoe een student toegang moet hebben voor leermateriaal en -diensten. Online leren verwijst naar onderwijs dat via een netwerk wordt aangeboden, en het stelt de student in staat om meer interactie te hebben met de inhoud, de leraren en andere student.

Open en afstandsonderwijs (ODL) verwijst naar een systeem van onderwijzen en leren dat wordt gekenmerkt door het geven van colleges op basis van de scheiding van docent en student door een verschillende plaats/tijd. Het maakt gebruik van meerdere media voor het geven van de les en impliceert communicatie in twee richtingen, terwijl ook wordt gezorgd voor incidentele persoonlijke ontmoetingen voor bijlessen en interactie tussen studenten en leerlingen.

Open educational resources (OER), zoals bedoeld in de OER-Verklaring van Parijs 2012, zijn alle: "onderwijs-, leer- en onderzoeksmateriaal in elk medium, digitaal of anderszins, dat zich in het publieke domein bevindt of is vrijgegeven onder een open licentie die zonder kosten toegang, gebruik, aanpassing en re-distributie door anderen mogelijk maakt met geen of beperkte beperkingen. Open licenties worden opgebouwd binnen het bestaande kader van intellectuele eigendomsrechten zoals vormgegeven door relevante internationale verdragen en door het auteurschap van het werk te respecteren."

Het open virtuele opleidingscentrum is een type instelling voor afstandsonderwijs met één enkele modus, die flexibiliteit biedt met betrekking tot de keuze van cursussen, toegangsvereisten, leermiddelen en -benaderingen, en tijd en plaats van de studie. De cursussen en programma's van een open virtueel opleidingscentrum kunnen in verschillende mate open worden aangeboden, afhankelijk van de aard van de studies en de juridische context van de activiteiten.